Levering

De levertijd van de werken op exto is een week. De werken worden verzekerd verzonden. Bij een onvoorziene afwijking in de levertijden wordt u door de kunstenaar geïnformeerd.

De prijzen worden vermeld inclusief verzendkosten binnen Nederland. Wilt u het werk naar een adres buiten Nederland laten verzenden, dan kunnen er aanvullende verzendkosten worden gevraagd.

Let bij het in ontvangst nemen goed op uiterlijke beschadigingen aan het pakket. Zijn er beschadigingen, weiger het pakket dan direct en laat het terugsturen.

Het werk wordt geleverd door een vervoersbedrijf of, na afspraak, door de kunstenaar bij u thuis afgeleverd. Afhankelijk van welke vervoerder de kunstenaar kiest om het werk te verzenden, zal het werk op een later tijdstip opnieuw worden aangeboden of kunt u het ophalen op een lokatie van de vervoerder bij u in de buurt.

Kunstkaarten

U kunt een bestelling van een kunstkaart niet annuleren. Zodra de bestelling is gedaan en betaald, ontvangt u een bevestiging per e-mail. De opdracht wordt dan ook meteen doorgezet naar de drukker.