Herroepingsrecht

Voor elke aankoop die u doet via internet (met uitzondering van werken in opdracht) geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Dat betekent dat u na ontvangst van uw bestelling binnen 14 dagen kunt aangeven dat u het werk wilt retourneren, waarna u nog eens 14 dagen de tijd heeft om het werk terug te zenden. Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending krijgt u z.s.m. teruggestort, uiterlijk 14 dagen na ontbinding. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen of u heeft aangetoond ze te hebben verstuurd. Wij betalen terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u betaald heeft. Wel zijn de kosten voor terugzending voor uw rekening.

Retouradres

Indien u het werk wilt retourneren, stuurt u dit terug naar de kunstenaar van wie u het werk heeft gekocht. Dit is dus verschillend per werk dat u koopt in onze online winkel.

Herroepingsprocedure

Volg voor het terugzenden van een werk de volgende stappen:

  • download het modelformulier voor herroeping
  • vul het formulier in en mail dit naar sales@exto.nl
  • terugsturen is voor uw eigen rekening en risico, denk ook aan een verzekering
U ontvangt van ons binnen 14 dagen het aankoopbedrag retour.

Indien een werk beschadigd retour wordt ontvangen, zullen de kosten hiervoor bij u in rekening worden gebracht. Dit geldt uiteraard niet voor werk dat u beschadigd heeft ontvangen en om die reden retour wordt gestuurd.

Kunstkaarten met een persoonlijke boodschap kunt u niet retourneren

De consument verklaart dat hij zijn herroepingsrecht verliest zodra exto de overeenkomst volledig heeft uitgevoerd en de kaart(en) zijn geprint. Het is niet mogelijk een bestelling van losse kunstkaarten met een persoonlijke boodschap te retourneren. Iedere kaart met een persoonlijke boodschap wordt speciaal voor u geprint. Als u van mening bent dat de kwaliteit van de kaart onvoldoende is, kunt u contact met ons opnemen via sales@exto.nl.