Betalen

Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL, maak het bedrag over op onze bankrekening of betaal achteraf via credit card.

iDeal

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij ING, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pinbetaling.

Bancontact / Mister Cash

Gebruikers van Bancontact beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd.

Overschrijving

Betaalt u liever per overschrijving, maakt u dan het bedrag over op onze bankrekening NL29 RABO 0131.1770.95 t.n.v. Exto Kunstshop te Arnhem. Het werk wordt na ontvangst van uw betaling aan u verzonden.

Credit card

U kunt in de webwinkel van exto achteraf betalen d.m.v. uw credit card.