Geworteld

Door Bart Ensing, 2019

500cm x 450cm x 300cm

Vaak maak ik installaties met draden in bomen. Nu we hoog de lucht in gaan kies ik er voor de onderkant van bomen te laten zien, en de verwevenheid die daar is. Het netwerk van wortels, waarmee bomen in verbinding staan en met elkaar zouden communiceren. Door hieraan vele losse draden te hangen creëer ik een etherisch beeld, een contrast met het stevige, gewortelde van de wortelstukken. De video bevat ook beelden van de installation 's nachts, verlicht. Een installatie in de Grote of Barbarakerk in Culemborg. Beschikbaar ook voor andere locaties. 

prijs op aanvraag

Techniek

Three-dimensional | Installaties

Tags

Art Bomen Light Kerk Communicatie Church Wortels Lichtkunst Installatie Nature Trees Installation Communication Natuurkunst Installatiekunst Threadart

Over Bart Ensing

Bart Ensing laat je kijken, voelen, verwonderen. Sculpturen en installaties. Bart Ensing maakt sculpturen van in de natuur gevonden hout. Figuratief en abstract. Organische vormen, werk dat je wilt voelen. Ook maakt hij installaties, vooral in de natuur, locatiespecifiek. Vaak hangend, met draden, in bomen. Meditatief bijna, en met verlichting sprookjesachtig.