Verbinding - voor Gleam. Art in a new light

Door Bart Ensing, 2018

500cm x 1200cm x 800cm

In een grote boom maakte ik een installatie door de takken van de boom te verbinden met de grond waaruit deze gegroeid is. Voor exra diepte voegde ik diagonalen toe. Een boeiende installatie overdag, een magische met verlichting. Een deel van de tijd groen/oranje, een deel van de tijd wit.  Bezoekers werden uitgenodigd zelf verbinding te maken door in of door de installatie te lopen. Velen deden en waardeerden dat, op de opening, en verkozen dut tot het mooiste kunstwerk in de expositie.

niet te koop

Techniek

Three-dimensional | Installaties

Tags

Art Licht Natuur Light Boom Festival Tree Draden Garden Lichtkunst Nature Botanical Installation Strings Threads Lichtinstallatie Lichtfestival Locatiespecifiek Locust

Over Bart Ensing

Bart Ensing laat je kijken, voelen, verwonderen. Sculpturen en installaties. Bart Ensing maakt sculpturen van in de natuur gevonden hout. Figuratief en abstract. Organische vormen, werk dat je wilt voelen. Ook maakt hij installaties, vooral in de natuur, locatiespecifiek. Vaak hangend, met draden, in bomen. Meditatief bijna, en met verlichting sprookjesachtig.