Bubbles

Door Bart Ensing, 2018

500cm x 600cm x 500cm

In onze samenleving zitten wij vast in een redelijk strak regime. En binnen die samenleving leven mensen in toenemende mate in van elkaar gescheiden bubbles. Er is wel interactie binnen de bubbles, veel minder tussen de individuen in verschillende bubbles. Ik heb dit voor het thema 'C haos in Orde' verbeeld door in een installatie met draden takjes in bubbles te groeperen.  Het strakke rimte van de draden met de chaos van takjes, ge groepeerd in bubbles.  Maar het overheersende beeld is dat van rust.

niet te koop

Techniek

Ruimtelijk | Installaties

Tags

Natuur Boom Takken Tree Orde Chaos Installatie Nature Verbeeld Bubble Installation Society Takjes Samenleving Order Branches Heemtuin Leiderdorp

Over Bart Ensing

Bart Ensing laat je kijken, voelen, verwonderen. Sculpturen en installaties. Bart Ensing maakt sculpturen van in de natuur gevonden hout. Figuratief en abstract. Organische vormen, werk dat je wilt voelen. Ook maakt hij installaties, vooral in de natuur, locatiespecifiek. Vaak hangend, met draden, in bomen. Meditatief bijna, en met verlichting sprookjesachtig.