Samen op weg

Door Gerrie Hoogveld, 2020

20cm x 12cm x 6cm

Samen op weg Samen op weg Levens delen In verbondenheid Ingebrachte kennis en ervaringen Zijn bouwstoffen Voor het creëren van nieuwe herinneringen Kostbare sieraden, die omarmen Het waardevolle thuiskomen Bij elkaar.

prijs op aanvraag

Techniek

Ruimtelijk | Beelden | Brons

Expositie

permanente expositie in Galerie 1400

Tags

Vrouwen Twee Kennis Van Op In Samen Die En Herinneringen Bij Nieuwe Weg Voor Delen Levens Het Zijn Sieraden Verbondenheid Elkaar Omarmen Thuiskomen Creëren Ervaringen

Over Gerrie Hoogveld

Kunst, mijn passie al sinds mijn jeugd. Met het maken van kunst laat ik mijn handen zeggen wat mijn hart beroert. Buiten onder de notenboom achter ons huis kon ik heerlijk opgaan in mijn wereldje. Jong al experimenteerde ik met houtskool,krijt en jaren later met olieverf. Ik 'bouwde' op, maar vooral ook zelfvertrouwen. Met het maken van portretten leerde ik naast vaardigheden ontwikkelen, creativiteit ontplooien vooral het analyseren van karakters, dat weer een heel andere weg van kunst voor mij heeft geopend. Ik kan haast wel zeggen dat bij bijna al mijn werken het 'portret' van de mens ten grondslag ligt. In de galerie/atelier in Herveld werk ik en stel ik mijn werken tentoon.