Umoja

Door Gerrie Hoogveld, 2017

25cm x 25cm x 6cm

Het Beeld Umoja staat voor eenheid, samenzijn. Het bronzen beeld is vervaardigd volgens de verloren was methode. Staat op een roestvrij stalen sokkel.

€1750,00

Techniek

Ruimtelijk | Beelden | Brons

Tags

Blauw Spiritueel Brons Groen Gepatineerd Liefde Beeld Tuinbeeld Op In Mens Samen Met En Eenheid Alle Dood Leven Urn Verloren Was Doorkijk Beleven Verbondenheid Gepolijst

Over Gerrie Hoogveld

Kunst, mijn passie al sinds mijn jeugd. Met het maken van kunst laat ik mijn handen zeggen wat mijn hart beroert. Buiten onder de notenboom achter ons huis kon ik heerlijk opgaan in mijn wereldje. Jong al experimenteerde ik met houtskool,krijt en jaren later met olieverf. Ik 'bouwde' op, maar vooral ook zelfvertrouwen. Met het maken van portretten leerde ik naast vaardigheden ontwikkelen, creativiteit ontplooien vooral het analyseren van karakters, dat weer een heel andere weg van kunst voor mij heeft geopend. Ik kan haast wel zeggen dat bij bijna al mijn werken het 'portret' van de mens ten grondslag ligt. In de galerie/atelier in Herveld werk ik en stel ik mijn werken tentoon.