Levensdans

Door Gerrie Hoogveld, 2020

54cm x 27cm x 12cm

Levensdans Levensdans symboliseert weerbaarheid en souplesse in elk mens aanwezig om met alle wendingen in het leven om te gaan en steeds weer keer op keer met de juiste draai in harmonie te komen.

prijs op aanvraag

Techniek

Ruimtelijk | Beelden | Brons

Expositie

permanente expositie in Galerie 1400

Tags

Spiritueel Op In Mens Met En Alle De Leven Draai Het Harmonie Verleden Weer Te Crisis Komen Om Toekomst Steeds Symboliseert Gaan Keer Aanwezig Weerbaarheid

Over Gerrie Hoogveld

Kunst, mijn passie al sinds mijn jeugd. Met het maken van kunst laat ik mijn handen zeggen wat mijn hart beroert. Buiten onder de notenboom achter ons huis kon ik heerlijk opgaan in mijn wereldje. Jong al experimenteerde ik met houtskool,krijt en jaren later met olieverf. Ik 'bouwde' op, maar vooral ook zelfvertrouwen. Met het maken van portretten leerde ik naast vaardigheden ontwikkelen, creativiteit ontplooien vooral het analyseren van karakters, dat weer een heel andere weg van kunst voor mij heeft geopend. Ik kan haast wel zeggen dat bij bijna al mijn werken het 'portret' van de mens ten grondslag ligt. In de galerie/atelier in Herveld werk ik en stel ik mijn werken tentoon.