Retirement

Door Lia van Elffenbrinck, 2019

40cm x 50cm

Er staat iemand op een kleurrijk strand. Hij of zij is volledig op zijn gemak en voelt niets anders dan vrede. Hij heeft alle tijd ter wereld. "Dit zeegezicht is een symfonie van warme kleuren die smelten in koude tinten van de avond, zo poëtisch geschilderd dat de kijker zich begint af te vragen of zijn muziek in kleuren stroomt en vervolgens in poëzie en terug. Zo betoverend!" door Alan LeFrancophile op facebook.  

€825,00

Techniek

Tweedimensionaal | Schilderkunst | Olieverf | Op doek

Tags

Zee Strand Zwart Wolken Zonsondergang Water Licht Maan Kleurrijk Canvas Lucht Nacht Weerspiegeling Paletmes Horizon Zand Avond Meer Gekleurd Zonlicht Golven Spetter Nat Reflecties Avondlicht

Over Lia van Elffenbrinck

Welkom! Ik schilder zowel abstract als figuratief en vooral kleurrijk. Ik gebruik acryl- en olieverf, maar ook gouache. Als zelfstandig kunstenaar maak ik vrij werk en werk in opdracht. Naast het schilderen geef ik workshops waar ik met veel plezier mijn kennis en kunnen aan anderen doorgeef. Ik maak ook muurschilderingen bij mensen thuis of in de tuin en kan men bij mij terecht voor kleuradvies en interieurdesign. Dit niet alleen voor de inrichting van iemands huis of bedrijf, maar ook bij theaterstukken of als decoratie bij feesten.