The City never visited

Door Lia van Elffenbrinck, 2017

50cm x 70cm

Ik schilderde dit stuk met olieverf op een zwart canvas. Achteraan zie je de wereld in het donker, maar aan de voorkant is het kleurrijk. Hoewel de lichten in de meeste huizen schijnen, is het niet erg aannemelijk dat iemand deze stad heeft bezocht, maar ik zou er graag naartoe gaan en door de straten lopen.  

€1095,00

Techniek

Tweedimensionaal | Schilderkunst | Olieverf | Op doek

Tags

Zwart Maan Canvas Donker Eenzaam Bol Bouwwerk Surreëel Architectuur Stad Stadje Stadsgezicht Gebouwen Gekleurd Bouwwerken Toren Straten Maanlicht Straatjes

Over Lia van Elffenbrinck

Welkom! Ik schilder zowel abstract als figuratief en vooral kleurrijk. Ik gebruik acryl- en olieverf, maar ook gouache. Als zelfstandig kunstenaar maak ik vrij werk en werk in opdracht. Naast het schilderen geef ik workshops waar ik met veel plezier mijn kennis en kunnen aan anderen doorgeef. Ik maak ook muurschilderingen bij mensen thuis of in de tuin en kan men bij mij terecht voor kleuradvies en interieurdesign. Dit niet alleen voor de inrichting van iemands huis of bedrijf, maar ook bij theaterstukken of als decoratie bij feesten.