Red Emotion

Door Lia van Elffenbrinck, 2017

30cm x 40cm

Meer in oranje met rood licht bij zonsondergang. Je kunt de silhouetten van sommige eilanden met struiken erop zien. Aan de voorkant bloeit het boekweit. Zulk boekweit groeide in het gebied waar ik ben opgegroeid. Op zondag liep ik met mijn vader, broers en zus vaak in de hei. Dat zijn leuke herinneringen.  

€225,00

Techniek

Two-dimensional | Schilderkunst | Olieverf | Op doek

Tags

Zwart Wolken Zonsondergang Licht Maan Kleurrijk Canvas Bomen Lucht Nacht Gras Weerspiegeling Horizon Avond Meer Gekleurd Zonlicht Moeras Reflecties Avondlicht Maanlicht Waterspiegeling Bosjes Wollegras

Over Lia van Elffenbrinck

Welkom! Ik schilder zowel abstract als figuratief en vooral kleurrijk. Ik gebruik acryl- en olieverf, maar ook gouache. Als zelfstandig kunstenaar maak ik vrij werk en werk in opdracht. Naast het schilderen geef ik workshops waar ik met veel plezier mijn kennis en kunnen aan anderen doorgeef. Ik maak ook muurschilderingen bij mensen thuis of in de tuin en kan men bij mij terecht voor kleuradvies en interieurdesign. Dit niet alleen voor de inrichting van iemands huis of bedrijf, maar ook bij theaterstukken of als decoratie bij feesten.