Candy Land

Door Lia van Elffenbrinck, 2020

50cm x 70cm

Abstract van een zeer kleurrijke stad aan het water. Geschilderd met het paletmes. De lucht is vol met gekleurde wolken. Dit schilderij is geschilderd op een doek dat ik in een workshop had gebruikt. Het zat dus vol met kleuren en olieverfoefeningen met het paletmes. Ik heb deze strepen en vlekken in dit schilderij gebruikt.

€915,00

Techniek

Two-dimensional | Schilderkunst | Olieverf | Op doek

Tags

Wolken Water Licht Kleurrijk Lucht Bouwwerk Weerspiegeling Architectuur Haven Spiegeling Reflectie Stad Gebouwen Gekleurd Flat Torens Winkels Werken Flatgebouwen Wonen Waterspiegeling

Over Lia van Elffenbrinck

Welkom! Ik schilder zowel abstract als figuratief en vooral kleurrijk. Ik gebruik acryl- en olieverf, maar ook gouache. Als zelfstandig kunstenaar maak ik vrij werk en werk in opdracht. Naast het schilderen geef ik workshops waar ik met veel plezier mijn kennis en kunnen aan anderen doorgeef. Ik maak ook muurschilderingen bij mensen thuis of in de tuin en kan men bij mij terecht voor kleuradvies en interieurdesign. Dit niet alleen voor de inrichting van iemands huis of bedrijf, maar ook bij theaterstukken of als decoratie bij feesten.