Talking with Dad

Door Lia van Elffenbrinck, 2019

70cm x 100cm

Omdat ik het schilderij "Walking with Mom" had gemaakt, had ik het idee in mijn hoofd dat ik moest werken aan een schilderij over een vader. Dus dit is het geworden: een kleurrijk schilderij van een man en een jongen die op een bank in het park zitten. Terwijl ik aan het schilderen was, kon ik alleen maar bedenken waar ze het over hadden. Ik denk dat je een roman zou kunnen schrijven over al die gedachten.

€1115,00

Techniek

Tweedimensionaal | Schilderkunst | Acryl | Op doek

Tags

Zon Licht Donker Bank Gesprek Zittend Zoon Vriendschap Uitzicht Gekleurd Vader Park Gedachten Toekomst Spijkerjack Spijkerjasje Vaderlijk

Over Lia van Elffenbrinck

Welkom! Ik schilder zowel abstract als figuratief en vooral kleurrijk. Ik gebruik acryl- en olieverf, maar ook gouache. Als zelfstandig kunstenaar maak ik vrij werk en werk in opdracht. Naast het schilderen geef ik workshops waar ik met veel plezier mijn kennis en kunnen aan anderen doorgeef. Ik maak ook muurschilderingen bij mensen thuis of in de tuin en kan men bij mij terecht voor kleuradvies en interieurdesign. Dit niet alleen voor de inrichting van iemands huis of bedrijf, maar ook bij theaterstukken of als decoratie bij feesten.