Loa *

Door Marian Campagne, 2017

10cm x 15cm x 3cm

persoonlijk krachtschilderij in opdracht. Wat is een krachtschilderij? Een krachtschilderij wordt in opdracht gemaakt. Het kan je helpen om je regelmatig af te stemmen op jouw stilte. Een uniek cadeau aan jezelf, om cadeau te geven of te krijgen.

verkocht

Techniek

Two-dimensional | Schilderkunst | Tempera

Tags

Portret Licht Geometrie Kunst Engelen Geschenk Verbinding Energie Hogere Spirituele Persoonlijk Aura Energetisch Universeel Aartsengelen Lichtwerk Universele Metatron Krachtschilderij Kleurenenergie Lichtwereld Lichtcodes

Over Marian Campagne

Marian van Lookeren Campagne *1953, In 1980 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Arnhem, afdeling Monumentaal. Tot 1995 realiseerde ik beelden in de openbare ruimte in opdracht van Overheid en Bedrijven. Vanaf 1995 koos ik geheel voor de Schilderkunst. Mijn schildertechniek heb ik ontwikkeld door o.a. een masterclass bij Phil Bloom te volgen, vanaf 2006 iconen te schilderen bij Vera Eikon en in 2015-2018 de AKA (academie voor Kunst en Ambacht) te volgen. Mijn inhoudelijke ontwikkeling werkte ik uit op de School voor Innerlijk Sjamanisme van waaruit ik tot op heden mijn Sjamanen-pad vervolg.