Kiefer Kift Kabinet

Door Peter Schudde, 2018

190cm x 60cm x 35cm

De kabinetten is een project van de Bierumer School : door kunstenaars ingerichte museale vrij in de ruimte staande kasten : Vanaf 15 juni 2018 zijn alle kabinetten te zien geweest bij ; De firma van drie in Gouda. M.I.R. Museum In Residence : De Bierumer School :een open en actief huis voor installaties, kunst aan de wand, audio ,film, lezingen ,en workshops. Ruimte voor een kunst die vragen stelt die niet altijd uit zijn op een een antwoord, voor het niet direct benoembare, stil, sprakeloos, buitentalig, zelf zien en denken, weten dat het beeld niet altijd de mantel van het woord is, maar in staat is te komen tot diepere concepten, tegelijk aandacht voor het bewoonbaar maken van het hier en nu en het verleden. “Es gibt so viele Morgenröte, die noch nicht geleuchtet haben “. (Nietzsche)

€2300,00

Techniek

Ruimtelijk | Beelden | Mixed Media

Tags

Landschap Art Licht Kunst Holland Zonnebloem Aardbeving Global School Netherlands Energy Earthquake Warming Kabinet Co2 Resources Apocalypse Nam Printplaat Eemshaven Gronings Fossile Kiefer Transition Pictura

Over Peter Schudde

Autonoom,autodidact Ik voel mij verbonden met de natuur en natuurvolkeren,vooral wat zij ons te vertellen hebben over ons,onze aarde en onze plek in het heelal. Tegelijkertijd wordt ik geboeid door de invloed die onze westerse beschaving hierop uitoefent. Vanuit die tegenstelling tussen natuur en cultuur zijn de afgelopen jaren beelden,veelal samengesteld uit gevonden materialen,foto's en performances voortgekomen.