3D vloerschildering

Door Marian de Wit, 2018

350cm x 400cm

In de speel kelder van Terralta Apartementen in Benidorm, heb ik op de vloer een 3D schildering gemaakt. ik heb hem aan laten sluiten op de zijwand, daar had ik al eerder de tuin op geschilderd. Het lijkt mij leuk als de kinderen er spannende "selfie's" op gaan maken! Een leuke foto van jezelf op mijn schildering mag je altijd naar mij op sturen! links staat het gastenboek, daarop kan je mij een mail sturen, ik verheug mij erop. p.s. Mijn ouders van 89 en 90 jaar staan op mijn schildering!    

niet te koop

Techniek

Two-dimensional | Painting | Acryl | Op paneel

Tags

Wit Acryl Art 3d Realistisch Kunst Painting De Spannend Straat Photo Street Realistic Vloerschildering Beleving Floor Marian Exiting Depths

Over Marian de Wit

Je schildert wat je bent, zeggen mensen, dat is ook te zien op mijn schilderijen! Mijn werk is kleurrijk, expressionistisch en vaak met tekenachtige effecten. Ik werk graag buiten op locatie en sinds 2012 ook met paletmes. Mijn Dansende Huisjes geven mijn vrolijke "kijk" op de wereld weer. Veel kijkplezier en bedankt voor uw bezoek. p.s. ik zou het heel leuk vinden als u een reactie schrijft in mijn gastenboek, bedankt alvast!