wij passen op jullie

Door Aleke Siere, 2008

38cm x 25cm x 19cm

Twee volwassen mensen en 4 kinderen en een klein hondje. De kinderen staan op een speelse manier om de twee volwassenen heen zodat het beeld van alle kanten weer anders is, wat een verrassend effect geef aan het beeld. Het beeld kan verwoorden: Een gezin met 4 kinderen. Twee leerkrachten en 4 kinderen uit hun klas. Oma en Opa met hun 4 kleinkinderen. Tante en Oom met hun 4 neefjes/nichtjes. De verzorger/oppas van 4 kinderen. En uiteraard alles wat u er zelf in wilt zien. Gemaakt van grove chamotte klei en afgebakken op 1000 graden Daarna met een verftechniek verbronsd in een mooie warme bronskleur Het beeld kan zowel binnen als buiten worden geplaatst, In de winter liever naar binnen of afdekken Mooi is het bijvoorbeeld op een sokkel van steen of van hout Maar ook mooi op een glazen tafeltje of glaszuil Het beeld kan eventueel verzonden worden. Het wordt dan goed ingepakt aangetekend en verzekerd verzonden.

niet te koop

Techniek

Three-dimensional | Beelden | Klei

Tags

Mensen Goud Brons Groen Kind Liefde Ouders Vier Samen Moeder Kinderen Oma Gezin Vader Verbondenheid Band Opa Elkaar Hulp Kerst Zes Grootouders Grootvader Oppas Onderwijzer

Over Aleke Siere

Aleke Siere Geboren in Leiden Autodidact > mijn passie is het werken met klei, ik werk vanuit mijn gevoel en bijna altijd figuratief. Ook schilder ik oa aquarel, acryl, olieverf en gemengde technieken, hierin ben ik nog zoekende.