Door Engelen gedragen

Door Aleke Siere, 2012

29cm x 14cm x 12cm

ENGEL Lief koesterend beeldje Deze engel gaat mee met de persoon die hem krijgt, het hele leven lang en ook daarna..... Engelen maken ons vertrouwd met het ware, goede en schone. Leer ze kennen: de engel van de liefde,de inspiratie, de overgave, de mildheid, de hoop, de bescherming, het licht. Op de achterkant staat: i am your guardian angel Beeld wordt geleverd inclusief metalen sokkeltje Gemaakt van grove chamotte klei , na een droogtijd van enkele weken gebakken op 1000 graden Daarna met een speciale kleurtechniek gekleurd in de huidige kleur Het beeldje kan zowel binnen als buiten een plekje krijgen Heeft u vragen, mail me dan even.

€115,00

Techniek

Ruimtelijk | Sculpture | Klei

Tags

Surreeel Grijs Mystiek Baby Samen Verhalend Geboorte Zilver Engel Fantasie Tekst Goede Standaard Bescherming Lief Mythologie Sprookjes Kerst Kerstkaart Kindeke Lieflijk Kerstengel Levenslange

Over Aleke Siere

Aleke Siere Geboren in Leiden Autodidact > mijn passie is het werken met klei, ik werk vanuit mijn gevoel en bijna altijd figuratief. Ook schilder ik oa aquarel, acryl, olieverf en gemengde technieken, hierin ben ik nog zoekende.