Veilig

Door Aleke Siere, 2012

24cm x 11cm x 12cm

ENGEL Deze engel begeleid de persoon die hem krijgt een heel leven lang...... Je kunt deze Engel geven bij een geboorte, maar ook aan iemand die je heel dierbaar is en die je een heel speciaal cadeau wilt geven. Ook een andere gedachte kan erachter zitten, het kan gebruikt worden voor op een graf....,  het is net wat iemand erbij voelt. Het feit blijft dat dit beeldje een speciale betekenis heeft. Engelen maken ons vertrouwd met het ware, goede en schone. Leer ze kennen: de engel van de liefde, de inspiratie, de overgave, de mildheid, de hoop, de bescherming, het licht. Het beeldje zit op een mooie sokkel welke afkomstig is uit de Dolomieten Beeldje is gemaakt van grove chamotte klei, en na enkele weken droogtijd gebakken op 1000 graden. Nu is het geschikt voor binnen maar ook voor buiten. Heeft u vragen, stel ze mij gerust!

€155,00

Techniek

Ruimtelijk | Sculpture | Klei

Tags

Abstract Figuratief Blauw Groen Vrouw Kind Man Licht Liefde Vleugels Steen Met Zilver Engel Sprookje Fantasie Hemel Voor Beschermengel Hiernamaals Blok Kerst

Over Aleke Siere

Aleke Siere Geboren in Leiden Autodidact > mijn passie is het werken met klei, ik werk vanuit mijn gevoel en bijna altijd figuratief. Ook schilder ik oa aquarel, acryl, olieverf en gemengde technieken, hierin ben ik nog zoekende.