Veilig in Zijn armen

Door Aleke, 2012

13cm x 10cm x 16cm

ENGEL Deze beschermengel gaat met de persoon die hem krijgt mee een heel leven lang...... Je kunt deze Engel geven bij een geboorte, maar ook aan iemand die je heel dierbaar is en die je een heel speciaal cadeau wilt geven.  Ook een andere gedachte kan erachter zitten, het kan op een gedenkplek gezet worden maar ook op een graf worden geplaatst. Het is net wat iemand erbij voelt. Het feit blijft dat dit beeldje een speciale betekenis heeft. Het beeld is met of zonder sokkel te koop Zonder sokkel kost hij 100 euro Beeldje is gemaakt van grove chamotte klei, en na enkele weken droogtijd gebakken op 1000 graden.  Het geschikt voor binnen maar ook voor buiten (met vorst liever naar binnen of afdekken) Heeft u vragen, stel ze mij gerust!

€125,00

Techniek

Ruimtelijk | Sculpture | Klei

Tags

Zwart Blauw Spiritueel Goud Brons Vrouw Man Baby Bruin Vleugels Steen Sokkel Zilver Engel Zittend Beschermengel Keramiek Geschilderd Beschermen Kindje Kerst

Over Aleke

Aleke Siere Geboren in Leiden Autodidact > mijn passie is het werken met klei, ik werk vanuit mijn gevoel en bijna altijd figuratief. Ook schilder ik oa aquarel, acryl, olieverf en gemengde technieken, hierin ben ik nog zoekende.