Sakura Jiyū to ai

Door Marcel Kaijen, 2020

120cm x 100cm

Sakura, Jiyū to ai 2020 Japanse Kerselaar, vrijheid en liefde Kersenboom in bloei tegen een heldere lucht. Het imposante van de boom op de voorgrond (stevige basis, houvast) en de diepte van de compositie waardoor de oneindigheid van de lucht (vrijheid) zo binnenkomt.

verkocht

Techniek

Two-dimensional | Schilderkunst | Olieverf | Op doek

Tags

Schilderij Art Olieverf Bloesem Japan To Des Kersenbloesem Japans Kersenboom Prunus Marcel Ai Sakura Nippon Kerselaar Adgp Poutres Grosses Kaijen Jiyū Nihon Speciosa Peintingu Aburaenogu

Over Marcel Kaijen

“De illusie van de werkelijkheid” Graag stel ik mij voor, mijn naam is Marcel Kaijen, geboren (1958) en opgegroeid in Ede en nu woonachtig in Veenendaal. Ik schilder sinds 1995 en heb allerlei stijlen en technieken uitgeprobeerd. De stijl die ik het meest gebruik voor mijn schilderijen bestaat uit grote (kleurrijke) penseelstreken, balksgewijs toegepast, die worden gebruikt om geabstraheerde voorstellingen van natuur en landschappen te creëren. Brede verftoetsen, met veel kleur. Kunst van de grote balken (poutres): vandaar de naam "Art Des Grosses Poutres". Of “Poutreïsme” ... met een knipoog naar het pointillisme. Geabstraheerd werk (Illusie) waarbij een vleugje vertrouwdheid(werkelijkheid) blijft. Veel plezier met het bekijken van mijn schilderijen.