Enrico (2020)

Door Bastiaan Mol, 2020

35cm x 30cm

Enrico with ara. Watercolours and gouache on cottonpaper. Size(without its passe-partout 30x35cm) with passe partout 40x50cm .

prijs op aanvraag

Techniek

Tweedimensionaal | Schilderkunst | Mixed Media | Op papier

Tags

#painting #pet #dutchartist #curators #bastiaanmol #malemodel #watercolours #instaartist #queer #gay #rotterdam #lgbt #bird #male #ara #sunshine

Over Bastiaan Mol

Bastiaan Mol (1954) is een Rotterdamse kunstenaar.Terugkerende onderwerpen zijn vooral de mannelijke figuur , door diverse soorten muziek geïnspireerde portretten ,maar ook dieren -vooral vogels-en zgn fan-art. Bastiaan Mol werkt met aquarel ,gouache,pen+inkt, (kleur)potloden, en acrylverf op doek.Dikwijls worden deze technieken gemengd binnen één werk. Zijn werk is met regelmaat te zien tijdens exposities in en om Rotterdam , in groeps- maar ook solo exposities. Bekijk zijn website www.bastiaanmol-art.com voor nieuws en om een ruimer idee van zijn werk te krijgen. Bastiaan Mol schilderde oa 52 portretten van Portugese fadozangers.Twee van die werken maken deel uit van de vaste expositie in een klein museum in Lissabon gewijd aan fadogrootmeester Alfredo Marceneiro.