7 april

Door Jorieke Putman, 2001

0cm x 0cm

Scholen worden zelfs gesloten om verdere besmetting te voorkomen. Onderzoek wijst uit dat veel kinderen van wie hun (hobby)dieren zijn gedood, dan last hebben van concentratiestoornissen zoals stress, depressiviteit, angsten en suïcidale neigingen.

niet te koop

Techniek

Tweedimensionaal | Fotografie | Chemisch kleur onbewerkt

Tags

En Mond Crisis School Virus Platteland Intensieve Veehouderij Klauwzeer Mkz Landbouwdieren Ruiming Voorzorgsmaatregel Voorzorgsmaatregelen Plattelandsschool Plattelandschool Schooltje Besmetting

Over Jorieke Putman

Wees welkom op mijn site! ''De zuiverste vorm van schilderen is het moment waarin ik de intense behoefte -BEN- geworden en waarbij ik slechts de diepste intensiteit van al mijn waarnemingen alleen nog bij zeldzaamheid vertaal naar het platte vlak. Ik zal alleen nog een potlood, een penseel aanraken wanneer mijn eigen aardse handen volledig overeenstemmen met mijn Ware Zelf'' Sinds vandaag heb ik mijn penseel neergelegd. Wanneer ik kunst als kunst verkoop blijk ik doodongelukkig en stroomt niet wat werkelijk in mij leeft. Sinds vandaag heb ik mijn penseel officieel neergelegd, om een andere weg te verdiepen die ik reeds al was ingeslagen.