15 april

Door Jorieke Putman, 2001

0cm x 0cm

Blijven wij deze slachtoffers ook met 4 mei herdenken? Alleen al in het Gelderse plaatsje Vaassen plegen zeker 10 veehouders door de crisis zelfmoord. Kruizen langs de weg geven ons de tekenen van de dood...

niet te koop

Techniek

Two-dimensional | Photography | Chemisch kleur onbewerkt

Tags

Dieren Dier En Boer Pijn Weg Machteloos Moord Kruis Mond Landbouw Crisis Virus Geweld Lijden Woede Boeren Kruizen Machteloosheid Maart Veehouderij Waarom 2001 Dierenmishandeling Waarom?

Over Jorieke Putman

Wees welkom op mijn site! ''De zuiverste vorm van schilderen is het moment waarin ik de intense behoefte -BEN- geworden en waarbij ik slechts de diepste intensiteit van al mijn waarnemingen alleen nog bij zeldzaamheid vertaal naar het platte vlak. Ik zal alleen nog een potlood, een penseel aanraken wanneer mijn eigen aardse handen volledig overeenstemmen met mijn Ware Zelf'' Sinds vandaag heb ik mijn penseel neergelegd. Wanneer ik kunst als kunst verkoop blijk ik doodongelukkig en stroomt niet wat werkelijk in mij leeft. Sinds vandaag heb ik mijn penseel officieel neergelegd, om een andere weg te verdiepen die ik reeds al was ingeslagen.