Verstopte merel

Door Sandra Wilhelmina Maria Willard, 2018

30cm x 40cm

Deze mannetjes merel snel gefotografeerd toen hij zich verstopte omdat ik langs liep. Grappig dat fel gele snaveltje dat van achter het blad uitsteekt.

€45,00

Techniek

Two-dimensional | Photography | Digitaal onbewerkt

Tags

Vogel Liefde Natuur Love Winter Bird Verjaardag Nature Merel Verstopt Leaf Hidden Beterschap Blackbird Brandnetel Nettle

Over Sandra Wilhelmina Maria Willard

Van harte welkom op mijn website. Geniet ervan. Het wordt zeer gewaardeerd als u zich abonneert op mijn nieuwsbrief en/of commentaar geeft. Hieronder een impressie van mezelf en de beweegredenen die me tot het schilderen/tekenen en fotograferen aangespoord hebben. Mijn grootste passie vanaf mijn kindertijd is het tekenen en schilderen. Mijn " Afrikaanse "roots" hebben een grote invloed op mijn werk dat herkenbaar is aan het gedetailleerde en het kleurrijke. Sinds 6 jaar houd ik me voornamelijk bezig met figuratief en abstract-spiritueel werk in vooral olieverf en pastelkrijt die mijn hart gestolen hebben. Mijn specialiteit is kleine werken. Wat mijn fotografie betreft, ik ben gek op de natuur en leg haar vast zonder iets te bewerken.