Gele schoonheid

Door Sandra Wilhelmina Maria Willard, 2018

30cm x 40cm

Deze mooie geel met zwarte vogel gezien in Aruba. Was moeilijk om te fotograferen, erg schuw. Lijkt qua maat en vorm op onze ekster.

€45,00

Techniek

Tweedimensionaal | Fotografie | Digitaal onbewerkt

Tags

Vogel Yellow Feest Liefde Dier Natuur Love Black Bird Zomer Valentijn Summer Verjaardag Party Valentine Nature Animal Birthday Beterschap Magpie Recovery

Over Sandra Wilhelmina Maria Willard

Van harte welkom op mijn website. Geniet ervan. Hieronder een impressie van mezelf en de beweegredenen die me tot het schilderen/tekenen en fotograferen aangespoord hebben. Mijn grootste passie vanaf mijn kindertijd is tekenen en schilderen. Mijn Afrikaanse "roots" zijn van grote invloed op mijn werk dat herkenbaar is aan het gedetailleerde en het kleurrijke. Sinds een jaar of 6 houd ik me voornamelijk bezig met het figuratieve en het abstract-spirituele wat mijn schilderijen en tekeningen betreft. Dit in vooral olieverf en pastelkrijt die mijn hart gestolen hebben. Mijn specialiteit is kleine werken. Wat mijn fotografie betreft, ik ben gek op de natuur en leg haar vast zonder iets te bewerken en hoop zo meer respect en aandacht voor dit kostbare goed van ons allen te krijgen.