Stinkerd!

Door Sandra Wilhelmina Maria Willard, 2016

30cm x 40cm

Deze grote stinkzwam gevonden die gelukkig al aan het vergaan was zodat het nauwelijks stonk. Zijn geur verspreidt zich over meters.

€45,00

Techniek

Tweedimensionaal | Fotografie | Digitaal onbewerkt

Tags

Wit Zwart Feest Natuur Groot Love Herfst Bos Black White Autumn Woods Party Nature Large Zwam Birthday Paddenstoel Toadstool Improvement Valenine

Over Sandra Wilhelmina Maria Willard

Van harte welkom op mijn website. Geniet ervan. Hieronder een impressie van mezelf en de beweegredenen die me tot het schilderen/tekenen en fotograferen aangespoord hebben. Mijn grootste passie vanaf mijn kindertijd is tekenen en schilderen. Mijn Afrikaanse "roots" zijn van grote invloed op mijn werk dat herkenbaar is aan het gedetailleerde en het kleurrijke. Sinds een jaar of 6 houd ik me voornamelijk bezig met het figuratieve en het abstract-spirituele wat mijn schilderijen en tekeningen betreft. Dit in vooral olieverf en pastelkrijt die mijn hart gestolen hebben. Mijn specialiteit is kleine werken. Wat mijn fotografie betreft, ik ben gek op de natuur en leg haar vast zonder iets te bewerken en hoop zo meer respect en aandacht voor dit kostbare goed van ons allen te krijgen.