LIEFDEVOL BEWAREN..

Door Elly Van den Eertwegh, 2018

27cm x 30cm x 8cm

keramisch ( gemengde techniek) Herinneringsbeeld om oa n beetje as  en/of andere kleine tastrbare herinneringen in te bewaren. in een buitenhuisje geplaatst kan dit Herinneringsbeeld ook buiten een plekje krijgen.

€275,00

Techniek

Three-dimensional | Gebruiksvoorwerp | Keramiek

Expositie

Tags

Groen Bruin Licht Steen Green Aardekleuren Brown Eenvoud Troost Ruimte Dierbaar Keramiek Memories Nature Bewaren Ceramic Near Precious Dichtbij Vergankelijk Simplicity Consolation Transience Save Remember

Over Elly Van den Eertwegh

Mijn Beeld-Urnen zijn uniek gemaakte keramische beelden, waarin de as kan worden bewaard van een dierbaar persoon , of dier. Al werkende en uit reakties van belangstellenden , ontstond het idee dat het eigenlijk Herinneringsbeelden zijn waar ook allerlei kleine tastbare herinneringen in kunnen worden bewaard. Niet iedereen vindt het fijn om de as van een geliefd persoon(dier) in hun direkte leefomgeving te bewaren.. En dat in mijn Herinneringsbeelden door hun vorm en maat, ook andere persoonlijke herinneringen bewaard kunnen worden (briefjes, sieraden,foto.s) Hoewel ik de Herinneringsbeelden een mooi plekje BINNENSHUIS gun, kunnen ze ook buiten geplaatst worden in een “BUITENHUISJE” waardoor ze bestand zijn tegen regen en wind.(zie foto.s)