..SOLID as a ROCK..

Door Elly Van den Eertwegh, 2018

23cm x 24cm x 24cm

..SOLID as a ROCK..  een herinneringsbeeld..klein..stevig..krachtig..met een kleine ruimte erin voor een dierbare herinnering .

€275,00

Techniek

Ruimtelijk | Beelden | Keramiek

Tags

Steen Rots Herinneringen Aardekleuren Kracht Kleur Strong Stevig Vertrouwen Kunstzinnig Powerfull Remember Rotsvast Kunst-urn Nooit-vergeten Bijzondere-urn

Over Elly Van den Eertwegh

Mijn Beeld-Urnen zijn uniek gemaakte keramische beelden, waarin de as kan worden bewaard van een dierbaar persoon , of dier. Al werkende en uit reakties van belangstellenden , ontstond het idee dat het eigenlijk Herinneringsbeelden zijn waar ook allerlei kleine tastbare herinneringen in kunnen worden bewaard. Niet iedereen vindt het fijn om de as van een geliefd persoon(dier) in hun direkte leefomgeving te bewaren.. En dat in mijn Herinneringsbeelden door hun vorm en maat, ook andere persoonlijke herinneringen bewaard kunnen worden (briefjes, sieraden,foto.s) Hoewel ik de Herinneringsbeelden een mooi plekje BINNENSHUIS gun, kunnen ze ook buiten geplaatst worden in een “BUITENHUISJE” waardoor ze bestand zijn tegen regen en wind.(zie foto.s)