Berkenbos

Door Inge Hergarden, 2016

30cm x 30cm

Een impressie van een berkenbos in de herfst, waarbij horizontale en vertikale lijnen een rol spelen en gebruik is gemaakt van zelf beschilderde tegelstukjes. Dit werk is verkocht in de kadowinkel van "de Kunstkerk" in Heerhugowaard.  

verkocht

Techniek

Tweedimensionaal | Grafiek | Mozaiek

Tags

Schilderij Art Kleurrijk Dutch Natuur Painting Herfst Bos Holland Gaudi Atelier Kunstenaar Noord Colorful Berk Mozaiek Creatief Berkenbos Autodidact Zilverberk Alkmaar Mosaic Heerhugowaard Langedijk Crejat

Over Inge Hergarden

Geboortejaar 1954. Autodidact en verdieping gezocht middels opleiding tekenen en schilderen (bij Crejat, Alkmaar) en cursus mozaiek ( bij Atelier 6 in Heerhugowaard) Van 2011 / 2017 lid van de werkgroep mozaiek bij Atelier 6. Kleur en lijnenspel zijn voor mij de belangrijkste componenten bij het maken van een mozaïek. Mijn werkstukken worden gekenmerkt door afwisseling in materiaal ( tegels, glas) vorm, grootte en structuur en ik beschilder ook zelf tegels. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, mens en dier. Afgedankte voorwerpen, zoals vazen, houten dieren en dienbladen krijgen door mij een “tweede leven” en worden veel kleurrijker dan hun oorspronkelijke uiterlijk. Een aantal van mijn werken zijn te koop in de kunstwinkel van de Kunstkerk in Heerhugowaard.