ovalen bakje

Door Inge Hergarden, 2014

12cm x 30cm x 12cm

Een ovaalvormige bakje/schaal met zilverkleurige binnenkant. Is te gebruiken als sierobject of plantenbakje Tegel en glasmozaiek.

€58,00

Techniek

Ruimtelijk | Implement | Keramiek

Tags

Wit Art Kleurrijk Schaal Dutch Zilver Holland Gaudi Atelier Bakje Bootje Ovaal Gekleurd Noord Colorful 6 Mozaiek Creatief Autodidact Alkmaar Plantenbak Mosaic Schuit Heerhugowaard Langedijk

Over Inge Hergarden

Mijn geboortejaar is 1954 en ik woon in Tuitjenhorn. Ik heb geen academische achtergrond op gebied van kunst, maar heb verdieping gezocht door te schilderen bij diverse schilders verenigingen. Ik heb een 4 jarige opleiding tekenen en schilderen bij Crejat in Alkmaar gevolgd en bij Atelier 6 in Heerhugowaard lessen fijnschilderen van Loredana Ibelli gehad. Momenteel volg ik les in fijnschilderen bij Paul Jaarsma ( bij Ibis Atelier in Alkmaar). Bovendien ben ik lid van de schilderwerkgroep o.l.v. Sietse Wiersma bij Atelier 6. Het opbouwen van een schilderij in verschillende (transparante) lagen olieverf is een fascinerend proces. Je ziet het werk transformeren van een onderschildering in de tinten wit/bruin naar het eindproduct in een rijk kleurenpalet.