Irish hill

Door Inge Hergarden, 2013

25cm x 25cm

Een impressie van het Ierse heuvellandschap bij het ochtendgloren.. Tegel en glasmozaiek op een robuust houtblok, dat stevig blijft staan. De zijkanten zijn beschilderd en afgelakt. Dit werk is tevens te koop in de kadowinkel van "de Kunstkerk" in Heerhugowaard.

€99,00

Techniek

Tweedimensionaal | Graphic | Mozaiek

Tags

Schilderij Landschap Hout Art Kleurrijk Dutch Natuur Painting Holland Kleur Atelier Heuvels Ierland Nature Noord Colorful 6 Mozaiek Wood Autodidact Alkmaar Mosaic Heerhugowaard Langedijk Crejat

Over Inge Hergarden

Mijn geboortejaar is 1954 en ik woon in Tuitjenhorn. Ik heb geen academische achtergrond op gebied van kunst, maar heb verdieping gezocht door te schilderen bij diverse schilders verenigingen. Ik heb een 4 jarige opleiding tekenen en schilderen bij Crejat in Alkmaar gevolgd en bij Atelier 6 in Heerhugowaard lessen fijnschilderen van Loredana Ibelli gehad. Momenteel volg ik les in fijnschilderen bij Paul Jaarsma ( bij Ibis Atelier in Alkmaar). Bovendien ben ik lid van de schilderwerkgroep o.l.v. Sietse Wiersma bij Atelier 6. Het opbouwen van een schilderij in verschillende (transparante) lagen olieverf is een fascinerend proces. Je ziet het werk transformeren van een onderschildering in de tinten wit/bruin naar het eindproduct in een rijk kleurenpalet.