Kobani versus Nederland. Is er een link?

Door Hens Runhaar, 2015

100cm x 120cm

Schril contrast tussen onze kinderen "prinsesjes en prinsen" en vluchtelingen kinderen. Met dank aan fotograaf John Stanmeyer voor de inspiratie.

prijs op aanvraag

Techniek

Tweedimensionaal | Schilderkunst | Olieverf | Op doek

Tags

Blue Van En Prinsesjes Oorlog Kinderen Is War Dark Prince Vluchtelingen Children Prinsen Princess Playing Refugees Warchild Terroristen Terrorists

Over Hens Runhaar

Welkom op mijn homepage. Ik ben Hens Runhaar, geboren in 1945 in Goor Overijssel. Daarna ben ik verhuisd naar Zuid Holland. In Alphen a/d Rijn heb ik gewerkt als docent, kunstenaar en was ik medeoprichter van Expressie '70, nu Parkexpressie, waar ik een aantal jaren lessen in grafiek gaf. In 1972 ben ik verhuisd naar Twente en woon nu in Almelo. Hier was ik verbonden aan CLA-Almelo, nu Noordik, als docent beeldende vormgeving Opleiding: 1e graads Beeldende Vormgeving en Cultuurgeschiedenis. Mijn werk bestaat grotendeels uit schilderijen in realistische stijl geschilderd. Onderwerpen variëren van portretten tot stillevens. Portretten, vaak op groot formaat, van bijvoorbeeld bewoners van verzorgingshuizen, kinderen en slachtoffers van geweld. Ook maak ik portretten in opdracht.