AND C-Edition

Door Eric Cornelis Bos, 2015

100cm x 100cm

AND C-edition is de opvolger van de AND 800 / 1000 / 1400 schilderijen in de "A New Dimension" series.   Het is duidelijk dat het woord AND staat voor "A New Dimension". Dit woord is echter meer dan alleen een afkorting. Het geeft duidelijk aan dat er nog een andere creatieve expressie en oplossing is gevonden binnen de grenzen van het kunstwerk "A New Dimension".   De " C-edition " staat voor customized (aangepaste) edition. Met andere woorden: deze unieke serie geeft een beperkt aantal kopers de unieke kans om hun eigen afmeting en kleuren te introduceren. Hierdoor ontstaat een gepersonaliseerd kunstwerk dat perfect zal passen in eidere omgeving.   AND C-edition is een verschaalde en gemorphde reproductie van de originele "A New Dimension" uit de 3D colourscaping serie. Deze nieuwe kunstwerken brengen nieuw leven, energie, kracht, kleur, geluk, blijdschap en rust.   AND C-edition heeft een gelimiteerde oplage van slechts 20 reproducties (glicée's). Dit betekend dat slechts 20 kopers wereldwijd de unieke mogelijkheid krijgen om een werkelijk uniek kunstwerk te co-creëren. Iedere print is een "Certified Art Glicée" kunstdruk op canvas dat genummerd en gesigneerd is door de kunstenaar. Daarnaast wordt er bij ieder doek een getekend Cerificaat van Echtheid geleverd.   De genoemde prijs van dit schilderij (glicée) is exclusief spieraam. Indien dit wel gewenst is neem dan contact op voor meer informatie hierover.

prijs op aanvraag

Techniek

Tweedimensionaal | Schilderkunst | Mixed Media | Op doek

Tags

Abstract Acryl Kleurrijk Kracht Power Geluk Kleur Rust Geometrisch Geometrical Blijdschap Energie Colors Colourful Energy Peace Joy Happiness

Over Eric Cornelis Bos

Mijn leven zie ik als een prachtige ontdekkigsreis naar mijn diepste verlangens en passies, openstaand voor vernieuwingen en veranderingen. Tijdens deze reis wil ik zo veel mogelijk genieten van ieder kostbaar moment. Mijn schilderkunst gaat mee en laat een deel van mijn ontdekkingen en ontwikkelingen zien. Het is een weerspiegeling van mijn voortdurend veranderend nieuw leven en denken.