Glidetrack

Door K. de Beer, 2015

60cm x 40cm

Het kasteel van Grignan (Frankrijk, Drôme) heeft een fraai en ruim trapportaal. Vroeger roetsjte ik over zo'n leuning naar beneden, maar nu lette ik op de schoonheid van het object. Foto uit 2013, gemaakt met een Canon 60D. Beschikbaar als fotoprint op dibond, bedekt met plexiglas 3 mm. Beperkte oplage, tot 10 stuks.  

€445,00

Techniek

Tweedimensionaal | Fotografie | Digitaal onbewerkt

Tags

Beer Leuning Frankrijk Karel De Trap Kasteel Castle Hall France Stairs Drôme Schloss Château Escalier Grignan Banister Trapportaal Forobeer Glidetrack

Over K. de Beer

Mijn naam is Karel de Beer, geboren in Tilburg 1946 en daar gebleven t/m mijn studie economie. Daarna op diverse plaatsen gewerkt bij de overheid. Vervolgens terug in Tilburg waar ik leef met mijn vrouw Ghislaine, die mij aanspoorde om weer te gaan fotograferen toen mijn VUT in zicht kwam. Zij deed mij toen een compacte Minolta Z1 cadeau. Daarna stapte ik over op Canon (400D en 60D). De computer is onmisbaar om mijn foto's te voltooien. Zie verder de informatiepagina. Verdere passies zijn hockey (nog steeds) en muziek (altijd).