Well of Stone

Door K. de Beer, 2015

60cm x 40cm

Trappenhuis in de voormalige Benedictijner abdij van Brantôme aan de rivier de Dronne (Frankrijk, Dordogne). Hier ben ik ook gegaan voor een Escheriaans tintje. Deze foto heeft online gestaan bij Agora Gallery (NYC, 2013). Gemaakt in 2010 met een Canon 400D en beschikbaar als fotoprint op dibond, bedekt met plexiglas 3 mm. Oplage beperkt, tot 10 stuks. 

€445,00

Techniek

Tweedimensionaal | Fotografie | Digitaal bewerkt

Tags

Beer Steen Frankrijk Karel De Of Abdij Diepte Escher Trappenhuis High Abbaye Stone Dordogne Stairs Perspective Omhoog Dronne Périgord Depth Staircase Well Abbey Brantôme Escalier

Over K. de Beer

Mijn naam is Karel de Beer, geboren in Tilburg 1946 en daar gebleven t/m mijn studie economie. Daarna op diverse plaatsen gewerkt bij de overheid. Vervolgens terug in Tilburg waar ik leef met mijn vrouw Ghislaine, die mij aanspoorde om weer te gaan fotograferen toen mijn VUT in zicht kwam. Zij deed mij toen een compacte Minolta Z1 cadeau. Daarna stapte ik over op Canon (400D en 60D). De computer is onmisbaar om mijn foto's te voltooien. Zie verder de informatiepagina. Verdere passies zijn hockey (nog steeds) en muziek (altijd).