Spiral Stairs Up 1

Door K. de Beer, 2015

60cm x 40cm

In het flamboyante Loire-kasteel van Azay-le-Rideau (Frankrijk, Indre-et-Loire) is dit de vroegere dientrap. Terwijl ik in het midden zittend de camera omhoog richtte zag ik hoe door de raampjes boven het licht mooi binnen viel. Deze foto is geëxposeerd in Agora Gallery (NYC, 2013). Foto uit 2011 met een Canon 400D. Beschikbaar als fotoprint op dibond, bedekt met plexiglass 3 mm. Beperkte oplage, tot 10 stuks.  

€545,00

Techniek

Two-dimensional | Fotografie | Digitaal bewerkt

Tags

Beer Frankrijk Karel De Kasteel Up Diepte Castle France Wenteltrap Stairs Perspective Loire Depth Spiral Schloss Château Azay-le-rideau Indre-et-loire Escalier Tournant Fotobeer

Over K. de Beer

Mijn naam is Karel de Beer, geboren in Tilburg 1946 en daar gebleven t/m mijn studie economie. Daarna op diverse plaatsen gewerkt bij de overheid. Vervolgens terug in Tilburg waar ik leef met mijn vrouw Ghislaine, die mij aanspoorde om weer te gaan fotograferen toen mijn VUT in zicht kwam. Zij deed mij toen een compacte Minolta Z1 cadeau. Daarna stapte ik over op Canon (400D en 60D). De computer is onmisbaar om mijn foto's te voltooien. Zie verder de informatiepagina. Verdere passies zijn hockey (nog steeds) en muziek (altijd).