Miss G - Rechtop zittend

Door Mark Robson, 2007

65cm x 50cm

Studie naar een rechtop zittend naaktmodel. Pittige aanvullende accessoires zijn de haarklemmetjes en bloem in het haar. Pastelpotlood op donkerblauwe ondergrond.

prijs op aanvraag

Techniek

Tweedimensionaal | Tekenkunst | Stift / Krijt / Potlood

Tags

Naakt Potlood Model Nude Bloem Pastel Haar Zittend Naakten Kunstenaar Artist Naaktmodel Antwerpen Erotic Mark Antwerp Miss Rechtop Pittige Pittig Aanvullende Accessoires Haarklemmetjes Robson Illustrator

Over Mark Robson

Ik ben een all-round freelance Illustrator, Kunstenaar & Grafisch Vormgever. In 1986 studeerde ik af aan Sint-Lucas (Antwerpen) in de opleiding Toegepaste Grafiek & Illustraties. Sindsdien kon ik als Illustrator of Grafische Vormgever, aan verschillende interessante projecten meewerken. Ik ben geboren te Antwerpen (België) en heb van kindsbeen af getekend, geschilderd en geknutseld. Vorige eeuw groeide ik op met cultuur, kunst, film, muziek en Amerikaanse Comicbooks. Esthetiek en pulp zijn voor mij even boeiend, net zoals mystiek, andere realiteiten en parallelle werelden. Waar ik enorm van hou, in het leven en in mijn Kunst & Illustraties, is diversiteit, humor en verwondering.