Strips - Stripgodin

Door Mark Robson, 2000

60cm x 48cm

In een zanderig landschap met pyramides zit een topless stripgodin op een stuk ruïne van een tamelijk bedolven gebouw, bekend uit de avonturen van een jonge reporter. Ze is beschilderd en getatoueerd met allerlei tekens die bekend zijn uit de strips. Ze draagt witte handschoenen, zoals sommige bekende Amerikaanse stripfiguren. Ze leest aandachtig een oud stripblad.

niet te koop

Techniek

Tweedimensionaal | Schilderkunst | Acryl | Op paneel

Tags

Landschap Naakt Model Nude Jonge Borst Witte Godin Lippen Kunstenaar Artist Strip Cult Beschilderd Naaktmodel Gebouw Tekens Glamour Antwerpen Erotic Mark Topless Amerikaanse Fetish Belgium

Over Mark Robson

Ik ben een all-round freelance Illustrator, Kunstenaar & Grafisch Vormgever. In 1986 studeerde ik af aan Sint-Lucas (Antwerpen) in de opleiding Toegepaste Grafiek & Illustraties. Sindsdien kon ik als Illustrator of Grafische Vormgever, aan verschillende interessante projecten meewerken. Ik ben geboren te Antwerpen (België) en heb van kindsbeen af getekend, geschilderd en geknutseld. Vorige eeuw groeide ik op met cultuur, kunst, film, muziek en Amerikaanse Comicbooks. Esthetiek en pulp zijn voor mij even boeiend, net zoals mystiek, andere realiteiten en parallelle werelden. Waar ik enorm van hou, in het leven en in mijn Kunst & Illustraties, is diversiteit, humor en verwondering.