Blauw Meisje

Door Mark Robson, 1994

52cm x 70cm

Bevreemdend rugzicht van een blond meisje, in een donkere jas. Haar gelaat is een mysterie. Het licht speelt in haar dwarrelende haarlokken. Ze staat voor een donkerblauwe muur. De belangrijkste kleur in dit werk is blauw.

prijs op aanvraag

Techniek

Tweedimensionaal | Schilderkunst | Acryl | Op paneel

Tags

Meisje Blauw Licht Gelaat Blond Kleur Mysterie Kunstenaar Artist Jas Muur Donkere Antwerpen Mark Belgium Antwerp België Bevreemdend Haarlokken Robson Illustrator Berchem Donkerblauwe Rugzicht Dwarrelende

Over Mark Robson

Ik ben een all-round freelance Illustrator, Kunstenaar & Grafisch Vormgever. In 1986 studeerde ik af aan Sint-Lucas (Antwerpen) in de opleiding Toegepaste Grafiek & Illustraties. Sindsdien kon ik als Illustrator of Grafische Vormgever, aan verschillende interessante projecten meewerken. Ik ben geboren te Antwerpen (België) en heb van kindsbeen af getekend, geschilderd en geknutseld. Vorige eeuw groeide ik op met cultuur, kunst, film, muziek en Amerikaanse Comicbooks. Esthetiek en pulp zijn voor mij even boeiend, net zoals mystiek, andere realiteiten en parallelle werelden. Waar ik enorm van hou, in het leven en in mijn Kunst & Illustraties, is diversiteit, humor en verwondering.