Naar kunstnieuws

Landelijk Atelierweekend

Na het succes van de eerdere Landelijk Atelierweekenden tijdens de jaarlijkse Nationale Kunstweek in november, vindt het evenement dit jaar voor het eerst ook op 22-23 juni plaats als zomer-editie. Doet jouw atelier ook mee? Veel beeldend kunstenaars in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek, waardoor belangstellenden een kijkje achter de schermen krijgen bij het creëren van kunstwerken. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties.

Landelijk Atelierweekend
Landelijk Atelierweekend

22 en 23 juni
Het Landelijk Atelierweekend wordt dit jaar voor de vierde en vijfde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland. Atelierroutes en open atelierdagen worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement vindt in het hele land plaats. Op Landelijkatelierweekend.nl vind je het actuele overzicht van alle deelnemende locaties, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd.

Meer informatie
Ook jij kunt meedoen met je atelier. Het is ook mogelijk om met een groep mee te doen, zoals een ateliergebouw of collectief. Kijk voor alle informatie op www.landelijkatelierweekend.nl en schrijf je uiterlijk 30 mei 2019 in voor de zomer-editie. Via Exto krijg je met kortingscode EXTO19 € 5,- korting op deelname. Later in het jaar vindt op 16-17 november ook de winter-editie plaats, tijdens de Nationale Kunstweek.

Landelijk Atelierweekend
Landelijk Atelierweekend