Naar kunstnieuws

Exto op de Annual Dutch Art Fair

Exto op de ADAF
Exto is te vinden in de hal rechtsonder op de plattegrond

Dit weekend (11-12-13 oktober 2019) is exto te vinden op de Annual Dutch Art Fair in Amsterdam. In de extostand is uiteenlopende kunst te vinden van 13 extokunstenaars. Een overzicht van de kunstenaars is hier te vinden.

Het is de tweede keer dat exto deelneemt met een gezamenlijke stand, in 2018 vond de eerste deelname plaats. Een mooie selectie van kunstwerken is toen van eigenaar gewisseld, wij gaan er vanuit dat dit jaar weer veel kunstwerken een nieuwe plek vinden.


Erlinde Stephanus
Erlinde Stephanus
Shahaila Winklaar
Shahaila Winklaar

VIP-avond op vrijdag 11 oktober
De ADAF wordt vrijdagavond geopend met een speciale VIP-avond. Op deze avond heeft de bezoeker de eerste keuze uit de grote collectie van kunstwerken die op de beurs te vinden is. Alle kunstenaars zijn aanwezig, dus er is ook volop mogelijkheid om hen persoonlijk te ontmoeten. Wil je bij deze VIP-avond aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar info@exto.nl en maak kans op 2 kaarten voor deze avond. De winnaars krijgen donderdag persoonlijk bericht via e-mail.

Voucher exto-tas ADAF
Beperkt beschikbaar | zolang de voorraad strekt | 1 tas per persoon

Exclusieve exto-tas
Tegen inlevering of tonen van de voucher op deze pagina ontvang je in de extostand een exclusieve exto-tas! Gemaakt van duurzaam katoen en gevuld met informatie over exto en aanbiedingen voor onze online winkel, de NABK en Kunstenaar Magazine.


Hilly van Eerten
Hilly van Eerten
Paulus Saraber
Paulus Saraber