hart in hand

Door Sylvia Schell, 2021

12cm x 20cm x 10cm

Hartje is gemaakt van keramiek heeft de afmeting  8 cm hoog x 5 cm breed  een symbolische betekenis of als urn gebruikt worden. De hand is op ware grote een levensechte kopie.

prijs op aanvraag

Techniek

Ruimtelijk | Beelden | Keramiek

Tags

Herinnering Dieren Uniek Huwelijk Rouw Urn Geschenk Drenthe Groningen Friesland Overlijden Hartvorm Tastbare Gepersonaliseerd Bodycasting Kopiehanden Handcasting Babyhandjes Dierenpootafdruk

Over Sylvia Schell

Creatief zijn is trendy De belangstelling voor creatieve workshops en cursussen groeit gestaag. Om aan de vraag tegemoet te komen opent Salvatore Art studio op 30 september 2018 in De Kiep aan de Semsstraat 95 in Eexterveenschekanaal 9659PL "het gezelligste atelier van Noord Nederland" Schilderdocent Sylvia Schell heeft de ruimte verbouwd om de toenemende groep amateur-schilders onderdak te bieden tijdens schilderlessen en workshops. In Nederland hangen vele duizenden schilderijen die in de workshops of schilderlessen zijn ontstaan. De groep amateur-schilders beperkt zich niet alleen tot wekelijkse lessen voor vrijetijdskunstenaars van gevorderde leeftijd, maar is inmiddels ook onderdeel teambuildingsuitjes, vrijgezellenavonden of moeder-dochtergelegenheden.