gedragen hart

Door Sylvia Schell, 2021

20cm x 18cm x 15cm

Zelf tijdens de Lock down tijd om mijn idee uit te werken. Door het overlijden van mijn moeder eind 2019 ben ik eindelijk met dit idee aan de slag gegaan, het is een stuk rouwverwerking voor mij geweest. Had graag een kopie van de handen van mijn moeder in dit beeld verwerkt maar helaas, heb mijn eigen handen gekopieerd en houden dit hart de urn van 16 cm hoog en 14 cm breed vast. De harten zijn er in verschillende formaten en zijn vervaardigd van keramiek. Er zijn heel veel mogelijkheden verschillende poses ook met meer handen, kleuren, formaten, varianten in sokkels. Ik luister graag naar jou wensen en samen maken we een mooi beeld "een tastbare herinnering."

prijs op aanvraag

Techniek

Ruimtelijk | Beelden | Keramiek

Tags

Herinnering Dieren Uniek Huwelijk Rouw Urn Geschenk Drenthe Groningen Friesland Overlijden Hartvorm Tastbare Gepersonaliseerd Bodycasting Kopiehanden Handcasting Babyhandjes Dierenpootafdruk

Over Sylvia Schell

Creatief zijn is trendy De belangstelling voor creatieve workshops en cursussen groeit gestaag. Om aan de vraag tegemoet te komen opent Salvatore Art studio op 30 september 2018 in De Kiep aan de Semsstraat 95 in Eexterveenschekanaal 9659PL "het gezelligste atelier van Noord Nederland" Schilderdocent Sylvia Schell heeft de ruimte verbouwd om de toenemende groep amateur-schilders onderdak te bieden tijdens schilderlessen en workshops. In Nederland hangen vele duizenden schilderijen die in de workshops of schilderlessen zijn ontstaan. De groep amateur-schilders beperkt zich niet alleen tot wekelijkse lessen voor vrijetijdskunstenaars van gevorderde leeftijd, maar is inmiddels ook onderdeel teambuildingsuitjes, vrijgezellenavonden of moeder-dochtergelegenheden.