Ball in a hole

Door Miechel Kockelkoren, 2013

80cm x 80cm

De vervaardiging van een Miko Resinpainting: Het digitale kunstwerk wordt geprint op hoogwaardig professioneel Fuji Crystal DP II fotopapier en permanent verlijmd op een 3 mm. Aluminium Dibond basisplaat. Vervolgens wordt in een stofvrije schone ruimte vloeibare, waterbestendige speciale composiethars tot 2 mm dik in dunne lagen over het kunstwerk gegoten. De composiethars omsluit en omhult het kunstwerk, waardoor een ultra-transparante en briljante afwerking ontstaat voor een kristalhelder beeld van het kunstwerk. Deze toegepaste techniek zorgt er ook voor dat de kleuren intenser, scherper en dieper lijken, waardoor een exclusief warme uitstraling ontstaat. Elke Miko Resinpainting is uniek en herkenbaar aan zijn eigen stijl. De handtekening en het jaar zijn verzegeld onder de composiethars. Wordt altijd vervaardigd in de maat 80x80cm en vanuit het midden opgezet en exclusief verkrijgbaar als 1/1 kunstwerk. Om plagiaat te voorkomen wordt het kunstwerk na verkoop op de achterkant met de hand ondertekend en worden de titel en het jaar vermeld. De authenticiteit van elke Miko Resinpainting wordt gegarandeerd en bevestigd door het bijgevoegde certificaat van echtheid. Het echtheidscertificaat vermeldt alle belangrijke gegevens: de authenticiteit, een afbeelding van het kunstwerk, de titel, de datum en de handtekening. Het kunstwerk en het certificaat zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als u als verzamelaar op zoek bent naar een kunstenaar met een herkenbare moderne stijl, uitdagend werk maakt en een waardevolle investering in de toekomst is vooral in de New Media Art, kan ik u mijn kunstwerken van harte aanbevelen.

€3300,00

Techniek

Tags

Abstract Modern Art Media Kleurrijk Aluminium Vierkant Kunst Center New Ritme Kleur Hedendaags Centrum Photo Digital Conceptueel Color Colorful Square Contemporary Manipulated Reflecties Rhythm Other

Over Miechel Kockelkoren

Miko (Miechel Kockelkoren) ben een digital-art kunstenaar, geboren (1953) en getogen te Mechelen, Zuid-Limburg (Nederland). In de jaren tachtig maakte ik kunstwerken met acryl- en Oost-Indische inkt. Daarna, vanwege mijn drukke baan, was het lang stil rond mijn artistieke uitingen, tot 2012. In 2012 begon ik te experimenteren in New Media Art op de computer. In 2013 voltooide ik mijn eerste digitale schilderijen. Mijn abstracte digitale schilderijen zijn het resultaat van een combinatie van handmatige schetsen, fotografische en digitale technieken. Met mijn veelzijdige creativiteit en mijn gevoel voor kleur en beeld, heb ik mijn eigen individuele creatieve expressie gevonden bij het maken van digitale schilderijen onder de naam Miko Resinpaintings.