Levensdans

Door Gerrie Hoogveld, 2019

43cm x 31cm x 7cm

Levensdans Levensdans symboliseert de weerbaarheid en souplesse die in elk mens aanwezig is om met alle wendingen in het leven om te gaan en steeds weer met de juiste draai in harmonie te komen.

€1150,00

Techniek

Ruimtelijk | Sculpture | Brons

Tags

Spiritueel Dans Brons Lichaam Mens Eigen Een Je Leven Draai Het Harmonie Body Open Buitenbeeld Te Om Geven Vraagt Binnenbeeld Duurzaam Levensdans Souplesse Flinke Swung

Over Gerrie Hoogveld

Kunst, mijn passie al sinds mijn jeugd. Met het maken van kunst laat ik mijn handen zeggen wat mijn hart beroert. Buiten onder de notenboom achter ons huis kon ik heerlijk opgaan in mijn wereldje. Jong al experimenteerde ik met houtskool,krijt en jaren later met olieverf. Ik 'bouwde' op, maar vooral ook zelfvertrouwen. Met het maken van portretten leerde ik naast vaardigheden ontwikkelen, creativiteit ontplooien vooral het analyseren van karakters, dat weer een heel andere weg van kunst voor mij heeft geopend. Ik kan haast wel zeggen dat bij bijna al mijn werken het 'portret' van de mens ten grondslag ligt. In de galerie/atelier in Herveld werk ik en stel ik mijn werken tentoon.