''Altijd donker; altijd licht''

Door Jorieke Putman, 2007

208cm x 139cm

Het licht symboliseert letterlijk de dove en blinde hond die 'snachts actief is,omdat hij niet goed t verschil weet tussen dag/nacht. Hij blijft ook dat licht dat niet uitgaat door zijn handicap.

prijs op aanvraag

Techniek

Tweedimensionaal | Schilderkunst | Olieverf | Op paneel

Tags

Schilderij Honden Licht Schilderkunst En Nacht Donker Hond Box Slapen Konijn Interieur Wolf Wolven Blind Slaapkamer Blinde Doof Roemeense Straathond Opwindkonijn Plusche

Over Jorieke Putman

Wees welkom op mijn site! ''De zuiverste vorm van schilderen is het moment waarin ik de intense behoefte -BEN- geworden en waarbij ik slechts de diepste intensiteit van al mijn waarnemingen alleen nog bij zeldzaamheid vertaal naar het platte vlak. Ik zal alleen nog een potlood, een penseel aanraken wanneer mijn eigen aardse handen volledig overeenstemmen met mijn Ware Zelf'' Sinds vandaag heb ik mijn penseel neergelegd. Wanneer ik kunst als kunst verkoop blijk ik doodongelukkig en stroomt niet wat werkelijk in mij leeft. Sinds vandaag heb ik mijn penseel officieel neergelegd, om een andere weg te verdiepen die ik reeds al was ingeslagen.