MyMigraine #4; Ode

Door Mathilda Slings, 2019

50cm x 40cm

MyMigraine #4, maar ook een werk wat past in verven met vondsten. Vondsten uit de keuken. Fruit- en groentenetjes en handschoenen, maar ook nog een robijn uit een gouden ring van mijn moeder. Deze keer in MyMigraine geen hoofd, maar handen! Als meisje van 9 had ik al last van migraine en lag toen hele dagen op bed met de gordijnen stijf dicht en een emmer naast me. Als ik daar gebruik van moest maken was daar altijd mijn moeder, met haar koele handen op mijn zere hoofd. En als er dan nu aan mij gevraagd wordt: "Hoe is God daar nou bij, in jouw migraine?' Dan komen gelijk de handen van mijn moeder in mijn gedachten. Handen die vast ook wel eens in wanhoop geheven zijn omdat het zo'n pijn doet, als je kind zo moet lijden. Handen, opgeheven in gebed......Genees, Heer, genees!! In haar handen, zie ik en ervaar ik, de Moederhand van God!  Ode!

prijs op aanvraag

Techniek

Tweedimensionaal | Painting | Acrylic | Op doek

Tags

Mixed Media Handen Robijn Ode Huishoudhandschoenen Hebreeuws Hey Migraine Fruitnetjes Mymigraine Groentenetjes Migraineworrior

Over Mathilda Slings

Ik ben Mathilda Slings, maakster van de op deze site gemaakte kunstwerken. Ik werk voornamelijk met vondsten die ik opraap van straat, strand, in het bos of uit m’n keukenla. M’n vondsten inspireren me en zetten me aan om te scheppen, om zo eer te geven aan mijn Schepper.