"Juulke"

Door Angelique Cremers, 2019

50cm x 40cm x 40cm

Opdracht: Een bijzonder verzoek van de directie van Zorgplus Vastgoed om een beeld te maken voor een nieuw te openen zorghuis, gemaakt van de oude koperen letters van het voormalige gebouw St.Maarten. "Juulke" is een medebewoner, aaibaar, ontmoetingsplek, om van te houden, en niet geheel onbelangrijk, hij moet aanzetten tot nadenken.  

niet te koop

Techniek

Ruimtelijk | Beelden | Brons

Tags

Brons Beeld Opdracht Verbinding Schattig Architect Sculpture Hergebruik Born Aaibaar Vastgoed Stmaarten Zorghuis Zorgplus Juulke

Over Angelique Cremers

Gespecialiseerd in sculpturen,o.a. in brons, en werk in opdracht.De meeste werken zijn te bezichtigen op exposities en bij diverse galerieën in Nederland, België en Duitsland. In mijn atelier vindt u beelden waar ik momenteel aan werk, of beelden welke net terug zijn van een expositie. Wilt u weten waar u welke beelden kunt bekijken, neem dan contact met mij op via het contactformulier. Dat geldt ook als u interesse heeft om naar het atelier te komen om nieuwe werken te bekijken, of om een meer persoonlijk werk in opdracht te bespreken. Om teleurstellingen te voorkomen: De prijzen die gehanteerd worden in het atelier zijn gelijk aan de prijzen in de galerieën.